• Dobrodošli na sajt vrtića Male Višnje. Upis je u toku!
 • Vrtić i Jasle

  Vrtić Mala višnja nalazi se u prelepom delu Beograda udaljenom samo 5 km od centra grada, u naselju Višnjička banja. Iz ljubavi prema ovom kraju i sa željom da Mala višnja bude svima bliska, izabrali smo baš ovo ime. Naselje Višnjička banja odlikuje se čistim vazduhom, mirom i bujnim zelenilom, kao i prelepim pogledom na Dunav i grad.

  Mala višnja smeštena je u kući u neposrednoj blizini prodavnice „Idea“, a ulica u kojoj se nalazi potpuno je bezbedna. Imamo parking, kao i ograđena prostrana dvorišta za igru na otvorenom, u kojima je posađen veći broj stabala voća i listopadnog i zimzelenog drveća.
  Mala višnja nalazi se u prelepoj vili od oko 350 kvadrata, s predivnim pogledom na Dunav i velik deo Beograda. Deca su ovde radosna, bezbrižna i bezbedna. U dobro organizovanom prostoru, deca mogu da učestvuju u brojnim aktivnostima. Kad god vremenski uslovi to dozvoljavaju, deca vreme provode napolju. Dvorišta su velika i prostrana, a ima i puno hlada u toplim danima.

  Prostor vrtića je bezbedan i dobro opremljen, odobren i pohvaljen od strane Sekretarijata za obrazovanje i dečju zaštitu. Sobe su svetle, privlačne i blagim bojama podstiču decu na kreativnost.
  Prostor je klimatizovan i opremljen savremenom opremom bezbednom za igru, zabavu i boravak dece. Oprema, materijali i igračke jesu visokog kvaliteta i pažljivo birani.
  Naš vrtić vodi stručan tim koji voli decu i posebno se brine o sveobuhvatnom razvoju svakog deteta ponaosob. Pošto želimo da svako dete dobije dovoljno pažnje, sve naše grupe su male. Roditeljima su na raspolaganju jaslene grupe, mlađa, srednja, starija i predškolska grupa.

  Od najmlađe do najstarije grupe deca uče o osnovnim životnim principima, lepom ponašanju i proširuju znanja iz svih oblasti dečjeg interesovanja. Sve ovo se uči po NTC sistemu učenja, čiju licencu posedujemo, što podrazumeva kvalitetno učenje kroz igru i zabavu.
  Roditelji redovno dobijaju mailom izveštaje sa fotografijama o obrađenim temama, o onome što su deca naučila i šta se planira za naredni period. Na oglasnoj tabli, kao i na Fejsbuk stranici, postoje obaveštenja za roditelje o svim aktivnostima i novim dešavanjima u vrtiću.

  Oko jednom do dva puta mesečno, zavisno od procene pedijatra, posećuje nas pedijatar Tatjana Bjekić, iz obližnje privatne ordinacije „Zvrk“, kako bi preventivno pregledala svu decu i posavetovala roditelje. Tako se uspešno smanjuje broj bolesne dece i štiti njihovo kolektivno zdravlje, kao i zdravlje ostalih ukućana. Deca imaju dva puta godišnje sistematski pregled (maj i oktobar), kad se meri visina i težina.
  Hranimo se zdravom i ukusnom hranom, pripremljenom u našoj kuhinji. Jelovnik je pažljivo biran da ispuni nutritivne potrebe dece, ali je isto tako birana da je deca vole ili je zavole! Toliko je ukusna! U Maloj višnji se o ovome vodi posebna briga i zato se sprovodi kontrola ishrane i higijene po HACCP sistemu.
  Zahvaljujući dobroj saradnji s vaspitačima, deca i roditelji veoma brzo prođu kroz period adaptacije.

  Pored osnovnog programa, u vrtiću imamo i dosta dodatnih aktivnosti za decu, poput izleta, zimovanja i rekreativne nastave, Noći u vrtiću, druženja za roditelje.

  Naša najveća i najbolja reklama su veoma zadovoljni roditelji!

 • © 2015 Mala Višnja. Sva prava zadržana.