• Dobrodošli na sajt vrtića Male Višnje. Upis je u toku!
 • O nama

  Poštovani,

  Dobrodošli na internet prezentaciju Privatne predškolske ustanove „Mala višnja“, otvorene radi kompletnog zadovoljstva i roditelja i dece. Mala višnja osnovana je u novembru 2009. godine, a od početka rada imamo veoma ljubazan tim i zadovoljne korisnike naših programa.

  Mala višnja je oktobra 2013. godine verifikovana od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, rešenjem broj: 022-05-21/2013-07,a u Privrednom sudu registrovana sa oznakom i brojem rešenja 1Fi 584/13.

  Za prostor i opremu, didaktička sredstva, od inspekcije Sekretarijata za obrazovanje i dečju zaštitu, imamo najbolje preporuke!

  Pored ovoga, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja daje preporuke za dobar plan i program vaspitanja i obrazovanja za decu od 6 meseci do polaska u školu.

  Deca u našem vrtiću imaju predškolski program godinu pred polazak u školu i dobijaju potvrdu o završenom pripremnom predškolskom programu.

  Pored osnovnih i dodatnih aktivnosti, kod nas deca imaju privilegiju da uče kroz igru po  NTC sistemu učenja. Sama Ustanova, kao i svi vaspitači,  ima  licencu NTC sistema učenja, tako da se način i kvalitet rada redovno kontroliše. Deca tako najbolje  pospešuju razvoj svih delova ličnosti i imaju najbolju pripremu za polazak u školu.

  Cilj nam je da deca najranije detinjstvo rado pamte, da se lepo igraju i mnogo nauče. Veliki broj zadovoljnih roditelja i dece, pohvale koje primamo, kao i preporuke roditelja drugima, su naša najveća nagrada.

  Želimo da deca budu srećna i zadovoljna, da uživaju i upoznaju se s različitim aktivnostima, da puno nauče. Zato kod nas vlada dobra saradnja među vaspitačima i roditeljima, a predlozi i ideje roditelja se vrednuju i razmatraju. Cilj  nam je da vrtić bude baš po meri dece. Veseli nas kad su deca nasmejana i srećna, kad osećaju da su voljena i žele da u Maloj višnji ostanu što duže. Takođe, učimo ih da drugima ne čine ono što ne žele i ne vole da se njima radi. Deca ovde nauče da budu samostalna, da razmišljaju i poštuju tuđe potrebe i želje.
  Kod nas deca uče kako da se lepo ponašaju i ophode prema drugima, da savladavaju razne veštine i budu sigurna u sebe. Na priredbama i maskenbalima koje redovno organizujemo, deca iz Male višnje oslobađaju se treme, postaju sigurna u sebe, odlučna i raduju se zajedničkom uspehu svoje grupe.

  Presrećni smo kad nam roditelji ukažu poverenje i svoje najveće blago dovedu baš u Malu višnju. Svesni velike odgovornosti, nastojimo da se prednosti boravka dece kod nas što pre uoče, da deca mnogo nauče i pritom budu srećna. Ako odrastaju u takvom okruženju, biće uspešni u školi, a jednog dana i uspešni ljudi, sposobni da osnuju porodicu i budu uspešni u poslu, da uvek i u svemu budu primer drugima. Zato je veoma važno da se deca još u najranijem detinjstvu pravilno pripreme za budućnost.

 • © 2015 Mala Višnja. Sva prava zadržana.